Thursday, 20 January 2011

sila check nama anda : MZ voters [ for contest Deqlis]

merujuk kpd entry meraih undi pada 6 jan, maka dgn ini me releasekan list those yg telah meluangkan masa mengundi utk my entry kat link INI (30% penyumbang kpd result contest yg mana me menang 1st prize tu ;))

total my voters : 87 org :) ramai tu!!!! TQ uolls!!

sila check nama anda--one lucky voter akan diplih or Mr Random pada esok ptg/mlm.


1
Cute Mum
2
Heze suze
3
Miza Yusof
4
Nana
5
Hana Kirana
6
Anje
7
Mirahashime
8
Ayu ibu damia
9
Mama mirza
10
Tiefazatie
11
Aida
12
Wansteddy
13
Azlina aziz
14
Mira em’s family
15
Mama damia a.k.a haiza
16
Menitisenja
17
Sizzling suzai
18
Ummu Abdullah syaakir
19
Fa10
20
Imanmom
21
Man yusoef
21
Shera Haifa
22
Kakyon
23
Mama rifqy
24
Deena awanis
25
Mama amana
26
Azura samsuddin
27
BIONIC WOMEN
28
Nur ALL IN ONE
29
LyNn Azlina
30
Mama tisya
31
Mrs Fiza
32
Umi Amna Amzar
33
Ezna
34
@lyci@
35
Sidratul muntaha
36
Atty’s
37
Sukma Sukka
38
Fatihah
39
Johari Hamzah
40
Mama umar maryam
41
Nad mama zakwan
42
Iman
43
Iela Fazilah
44
Sweet Darling
45
Sweet Darling
46
Izzatul Iman
47
Pure Love
48
Anna Da Lady
49
Zura @iwan
50
Norihan
51
Affieza
52
Diah on the blog
53
Lynn
54
Miss kyno
55
Mummy Aryan syamil
56
Watie aziz
57
Wanle
58
Fida
59
Ibu Ayra
60
Siti Rasidah Hidayu
61
Nafisa81
62
Yana
63
Cik linn
64
Nur Fatin Izni
65
qemaishak
66
Zsqueenbee
67
e-where
68
Lelord
69
Nurul Diana @Mama Adam
70
Gieyana
71
Chempaka Aurora
72
FaiHash
73
Ibunaz noy
74
Ibu ayu
75
Nadiah Sidek
76
~ana~
77
Watie rose
78
Amira is mira
79
Eliza
80
Baby Ibu
81
Sol Bling Bling
82
Anitadahahs
83
Ayu Arjuna
84
Edi_fm32
85
Anum
86
Hangjebat a.k.a. Amirul Adlee
87
Nini D


pengundi bertuah akan menerima FM original exclusive London --me beli kat Tourism centre :) ada kat dlm drawer ni--mls plak nak snap pic :p--jgn mare ;)

sekian.
in case me tercicir mana2 nama, sila inform kat ruangan komen entry ni yer...

note : esok akan muncul lagi entry meraih undi--jgn mare :) MZ ter join lagi contest yg buat me tebal muka utk meraih undi..aieshh


29 comments:

Cute MuM said...

me lucky no.1
harap ada luck..
nak sangat FM..
heheh..

Bee said...

yeayy! tak de..hehe saja jer singgah sini..

tiefazatie said...

caya la sis!ramai btol peminat sis!hihi..tahniah!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ok nama ila ada..tq

Mama Mirza said...

penyertaan sis tuh mmg wajar dapat undian.. hihi.. love and admire all ur works.. especially bila masuk GA.. mmg nampak kesugguhannya.. :)

AzianKhalil said...

yeyey..nama kite ada.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

yey nama kita ada no 6...cayok2 semua

Oyis said...

sy ni br baik demam, so br la dpt menjengah blog kawan2. lama dah tinggal. nak ucap terima kasih sbb letak psl penipuan blogwalker tu, kat shoutbox. sy x tahu pon selama ni. x rasa marah, tp rasa tertipu je la.. ada jgk manusia begini.. thx for letting me know

Lelord said...

ekekekeke puhhh biau la mamanajlaa dpt

nur said...

MZ
yeay.. ada nama.. moga mr RANDOM pilih me..

Ayu Zarina said...

hooray...no 8 disana...

moga2 ader ong...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

num 16...
luck x?

BUNGA said...

MZ.. ramai tu pengundi dan peminat.. :)

deqlis said...

Good luck semua...!
no.88?
leh masuk senarai tak nama penganjut??keh keh keh... gurau2x aa jgn mare..hihi

MZ baik ati tau..kasi pengundi contest deqlis hadiah...

caiyok!!

ardinihumaira said...

wahhh ramainya ^___^
Goodluck!

Gieyana said...

Tahniah2..ramainya peminat MZ..:D

Karisma Izzah said...

ade no 46...

thanks...

azura samsuddin said...

Alhamdulillah, nama zura ade juga... insyaAllah semoga ade rezeki dpt FM dr London beshhhh

kak ina kl said...

good luck semua..olive oil tu bagus untuk kesihatan..kalau nak tau google ajerlah..akak pun tak faham nak terangkan. akak guna sebab kalau buat spageti memang selalu orang guna minyak zaitun ni.

Anonymous said...

yes ada
pastukan..nak kasi tau
sit rasyidah
yana
fida
miss kyno
shiera

tu seme kwn skolah saya hehehe
sy paksa deme vote saya &mz

Unknown said...

pergh! ramai betul pengundi :)

wan syamilah said...

ramainya pengundi...sape la yg bertuah tu nanti yea... ;-)

Unknown said...

gud luck utk semua...

kakyong ari tu tak vote.. sebab lebih dr 5 org yg request utk vote.. jd serba salah pulak,, sbb semua nya kawan... ;)

kayyana said...

kak, saya dah vote.. ada dua nama.. kay anuar dan yana kay

Ijah EmoTemo said...

Hehehe , nama Ijah ada (faihash) :)

MamaYatie said...

huhu..bz sngt..terlepas dah yg ni...

Ya ALya said...

rasa cam ada vote,tapi nama tak de.....hehehe

Ya ALya said...

hehhehe...silap lak..yg ni ya tak de vote...ya vote MZ yg lain...yg kt FB

Unknown said...

baru perasan.. nama den takde.. dah ada pemenang pun.. tak bertuah.. hmm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails