Thursday, 13 January 2011

How's your HEARTBEAT? mine dh boleh 2nd cash out ni..

uolls yg dh register sbg member/affiliate heartbeat and tepek banner kat blog masing2, how's ur heartbeat income?? naik ke? statik ker??

mine, so far so good :) dh boleh cash out 2nd time ni (min cash out RM50, mcm nuff gak) ,tp bezanya cash out heartbeat ni, prosesnya around 2 weeks ajer, and direct masuk duit ke akaun bank masing...

nilah my latest heartbeat earning...


what???uolls punya heartbeat income slow mcm siput??

emmm...me rasa me know why...
sbbnya, me rasa may be uolls tak/belum buat entry utk promo kat blog masing2..nak kena promo2 lah, so that ur blogger frens and followers tertarik utk join as member/affiliate--every member yg register lps click on ur heartbeat banner yg uollls tepek kat blog uolls tu,  heartbeat akan byr RM2..

so let's say , kalau 10 org register, dpt ler RM20 :) kira duit free ajer kan :) and kalau saper2 click2 sajer2 pun, 4 sen akan dibayar for every unique IP click everyday..memanglah ciput, tp lama2 byk gak..
and no fraud click issue, so boleh jer kalau u click mine, and i pegi blog u, i click ur heartbeat banner, tlg menolong kan :), yg penting unique IP.

ada musykil apa2 lagi ker??
kalau rajin, boleh baca my previous entry on heartbeat..

 saper yg belum jd member/affiliate, sudi2kan click banner kat bwh header blog me ni and cepat2 register yer ;)

saper2 nak promo heartbeat kat blog masing2, kalau nak, boleh jer copy mana my entry on heartbeat, just link back ajer, me tak kisah pun ;) 

selamat berheart beat yer!!

 

 





35 comments:

Hezesuze said...

oh haruss terjah nie....thanks 4 sharing bebeh!!

EiJa ZaQuaN said...

wah tahniah mama zharfan..

me nak register dr sehari ke sehari x register lg ni.
okey2..harus register jgk ni..hehehe..

amirah said...

bagus juga ye heartbeat ni..ermmm bila la buat nih

ajumohit said...

tp klu kita letak heartbeat tu, effect x kt nuffnang kita, maksudnya ahli geli2 tu ditarik ke...nnti komen kt blog aju ekk...

kella said...

oh... sungguh ketinggalan.. baru tahu je tentang heart beat ni, hmmm

Gieyana said...

Wahh..tahniah2..belum tempek lg iklan nie..nnnt rajin leh buh gak..:D

Ibu Mifzal Arsyad said...

huhu.. x minat la kalau yg jenis kena refer2 ni..pernah cuba yg affiliate jenis lain..siap wat promo jgk..tp x de pun yg tertarik..sy mmg tidak berbakat dlm bidang ni...lg pun follower pun x ramai..

hehe..awal dah surrender...

ps : tahniah..byk tuh earning..

Miza Yusof said...

wah! mz dah 2nd cash out. miza lagi sikit je lagi dah boleh cash out :)
hehehe. terujaaaa :)

kella said...

nak tanya... hmmm.. sebenarnya apa konsep heartbeat ni.. apakah heartbeat ini sebenarnya... maaflah.. kita baru je nak berminat ni.. :)

**sHiKinn** said...

naik ketepi lambat.br tahu pasal heartbeat ni.hahha.

ummi sofiyyah said...

ermm byk gak tu..tah biler ummi nak start...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wow wee, nak pasang jugak la iklan ni...tahniah..wah pandai suzie wat duit kan

azura samsuddin said...

beshnye sis dah 2nd cash out... tahniah sis

ummiaqeef said...

saya baru join heartbeat ni. sblm ni xtau nak buat camane..hehe..tq for info..

MRS. K said...

dah daftar dah sis, tapi income ciput jer.. maybe betul la sis cakap tak promote kak blog.. huhuuh.. ok, nanti ade mase me promote la and mintak izin copy ur post & linkbank ek..

MiYOKO TACHIBANA said...

bestnye....

sy br nk join...arap2laaa...masyuk...

[-suziey-] said...

hiks..xgodek lagi..

Amira is mira said...

MZ...pasal ape ek bnde nie??tak pernah dgr pun.. ke mira yang ketinggalan zaman pasal bnde nie???huuhu

kayyana said...

kak, nak tnye nih.. klu kite register heartbeat nih tak ganggu nuffnang ker??? maksudnya nuffnang takkan status kite dr glitterati ke biasa ke

kakyong said...

refer kwn2 utk register pun dah mahsyuk byk... kakyong tak buat2 buat lagi... ekekkeekk... sbb kat blog dah byk iklan.. tp kena join jugak lah..

Watie Rose said...

nak register kat heart beat gak lah...

Cik Tqah said...

MZ.. saya da reg under MZ.. hoho.. pls click mine yea.. visit selalu... thnks :)

waalllaa! said...

nak join gak la cam mama wat nie..

Ummi Dania Yasmine said...

wahhhhh beshnyer!!

ardinihumaira said...

dni RM6 tak naik2 kih3

kella said...

ok kita dah join! tq!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

best2...

tiefazatie said...

wah..nice la sis!dh leh cashout lg!tahniah!
ifa mls..hihi

Fatin a.k.a. Aten said...

entry yg double triple bagus,, aten mmg tgh nak join heartbeat, tetiba teringat MZ penah buat entry psl heartbeat, so terus dtg blog MZ.. tgk2 ehh ada latest entry/info psl heartbeat.. sgt membantu.. thanks kak suzi.. (1st time pggil k.suzi) =D

EiJa ZaQuaN said...

akhirnya eija register jgk heartbeat ni..mmg betol2 pengaruh dr mama zharfan..

br jerk wat n3 n gunakan link mama zharfan ni..
TQ.

Myra Jay said...

Sis, Myra nk tnya psl heart beat nie.. Myra ada refer 2 kwn join heartbeat nie, tp bila chek akaun xde pn.. Ada silap tang mana2 ke?

azzey said...

dah join dh heartbeat tadi....:)

PuanBee said...

banyak jugak ek..bee duk rm1 jer tak tambah2 pun..

kakyon said...

mama..
kak dah reg..nnti kak buat backlink ye..

Sharinginfoz said...

thanks for sharing, macam mana ngan status gliterrati nuffnang pulak?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails