Saturday, 1 January 2011

Ada apa dgn 2011..


Selamat tahun baru 2011 utk diri me sendiri ngeh ngeh ngeh --apa kes wish utk diri sendiri kan :p

actually, best wishes for 2011 dedicated utk uolls lah --yg tgh baca entry ni , yg sudi jenguk2, skodeng2 blog kecik me ni aisehh entah bila my blog kecik ni nak naik taraf jd blog sederhana/medium size :P

anway, ada apa dgn 2011?? kebykan blog pun ckp psl azam 2011, and kenangan 2010 kan

for me, 2011-- meaning that umur dh bertambah lagi satu angka -- 28 April nanti me jd 35 -- no worries MZ, age is just a number, stay young at heart :p

2011, me berdoa agar me dpt lulus dgn cemerlang utk exam viva me 9 march 2011 nanti, and dpt memegang title "Dr"--Insya Allah

me berdoa agar dpt pulang dgn selamat ke Malaysia, meneruskan hidup di alam realiti di Msia--hidup di UK adalah alam fantasi yg indah tp sementara--kenangan terindah at one of my stages of life

me berdoa agar dpt menunaikan umrah bersama2 my mom and my adik2..

me berdoa agar dimurahkan rezeki, dikurniakan keberkatan hidup, dilindungi dari segala benda2 yg tidak diingini...
Amiin

me doakan yg terbaik utk uolls juga, readers, visitors, followers, frens yg sgt me kasihi :) :)
Amiin Ya Rabbal A Lamiin

19 comments:

Anonymous said...

amin..amin...moga2 mz lulus dengan cemerlang yea.

Gieyana said...

moga ur wish come true k..tingin gak nk pegi rumah Allah..:D

Me dh turn 32..hhuhuu..figure is doesn't matter kan!

aperpon hepi New year!

Unknown said...

Wah, bestnya nanti bergelar Dr Suzie..
Selamat Tahun Baru 2011

Umialya said...

Amin

Afiq Din said...

slmt thun baru mama zharfan :)

Chekgu Azrine said...

selamat tahun baru 2011, bestnya dah nak dapat tittle DR,btw, early TAHNIAH ok...selamat pulang ke Malaysia..

Mama Mirza said...

wah bestnya nak gi mekah ramai2.. amin.. sy doakan.. harap2 sy pon dapat capai impian tuh jugak...

nur said...

amin MZ
and tahniah.. tak lama je lagi tu..
Selamat Tahun Baru dari ALL IN ONE

Farra Dhelina said...

smga azam akk terlaksana ye..

* ur birthdate sama dgn my annvsry lah kak! :)

hpy nu yr sis

||aLeaSaRa|| said...

salam dan hepi new year!smga segala yg dirancang Allah permudahkan amin!

Ijah EmoTemo said...

happy new year sis :)
insyaAllah sis ,smg semua nya terlaksana azam2 sis :)

ijah pun tahun ini azam hendak buat yg terbaik for spm :) insyaAllah :)

Unknown said...

Amin.. selamat tahun baru... semoga kita semua diimpahi rahmat & kasih saynag Nya.

eija_sweetmama said...

Amin Ya Rabbal Alamin..Moga terkabul doa dan impian mama zharfan..Insyaalllah.

tiefazatie said...

amin..insyaallah...=)

Wan Amira said...

Suzie..

insyaAllah cita cita you akan tercapai satu hari nanti.. and i know its 99% is in you already especially the Dr title..

ardinihumaira said...

semoga akak sekeluarga dimurahkan rezeki,main

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ameen....

ummi sofiyyah said...

amin...semoga apa yang dihajati termakbul hendaknya..

FatinJelita said...

amin.. sgt lmbt membaca entry ni.. pape pun, aten sentiasa doakan yg terbaik utk kwn2, guru2, family dan sape2 yg aten kenal.. semoga sgla impian/azam MZ akan tercapai.. amin ya Allah =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails